luni, 14 aprilie 2014

Warm Bodies - Iubitul Meu E Zombi ( te rog nu fi rece ) (2013)


Titlul original:  Warm Bodies - Iubitul Meu E Zombi ( te rog nu fi rece )
Durata Film:  98 min
Anul:  2013
Rating:  15 | Interzis Sub 15 Ani

O boala misterioasă omoară cea mai mare din populatia lumii, umanitatea este redusă la grupuri mici, concentrate în arenele sportive.
Personajul principal, un strigoi care îsi aminteste că numele său a început odată cu "R", poate doar să mormăie sau să geamă şi îsi petrece zilele plimbându-se în jurul unui aeroport cu strigoi ce nu sunt capabili să gândească ca si el. "R" este prieten cu "M", un bărbat mai în vârstă, care este, de asemenea, capabil să gândească si să vorbească. "Viata" este reglementată de "Bonies", scheletele cu pielea întinsă peste ele ce emit un bâzâit aparte care provine de la formele lor supranaturale. Strigoii îsi petrec zilele consumând creier de la fiinţele vii, lucru ce le permite să experimenteze viata victimei. Într-o zi, "R" si "M" conduc o partidă de vânătoare, "R" mănâncă creierul unui tânăr pe nume Perry, trăind emotiile si experientele sale cu privire la Julie, femeia pe care o proteja.
Copleşit de sentimentul de dragoste, "R" devine protectorul Juliei.
Dragostea născută între ei îl face pe "R" să o urmeze în Citi Field - Queens, New York, cel mai mare refugiu al oamenilor ce au supravietuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu